Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

Csak magabiztosan!

2022/03/16 - SFV

Szerezd vissza a komfortérzeted és a magabiztosságod néhány egyszerű lépésben!

Biztosan Veletek is előfordult már, hogy nem éreztétek jól magatokat a bőrötökben, de nem is igazán tudtátok miért. Ezeken az egészségügyi és szépészeti kezeléseken vegyél részt rendszeresen, vagy végezd el őket Te magad és érezd magad...
A megnyerő mosoly titka

2022/02/16 - SFV

Megnyerő mosollyal lehet választásokat nyerni és szíveket meghódítani

A megnyerő mosoly bizony igazán hasznos: egyszerre lehet vele szíveket meghódítani és választásokat nyerni. A ragyogó mosoly mindannyiunk külsején rengeteget dob, nem csoda hát, hogy annyian vágyakozunk a szabályos, fehér fogsor után. Nézzük,...
Üzleti  kihívását jelentő témák 2022

2022/01/13 - VN

A vállaltok számára a legnagyobb kihívását jelentő témák 2022-ben

Nincsenek mögöttünk könnyű évek, így nem csoda, hogy nagyon sok megoldásra váró probléma, megtárgyalnivaló probléma vár ránk 2022-ben. Az évben, amikor reményeink szerint már minden jobbra fordul. Ezek lesznek a legfontosabb, legnagyobb...
Szaunák pozitív hatása

2021/12/16 - VN

Ezért szaunázz! A szaunák 3 meghökkentő pozitív hatása

Lássuk mire jó a hagyományosan finn találmány, ami éppen most ért körbe a világot meghódító útjáról! Sokan megfognak lepődni, de nem véletlenül kapott helyett megannyi wellness szállodában, nemcsak a mentális egészségünkre van nagyon jó hatással!
3 tény a fogpótlásról

2021/11/09 - VN

3 tény a fogpótlásról, amit sokan nem tudnak

A fogpótlás egy fájdalmas beavatkozás, aminek az eredménye egy teljesen elálló mű valami a fogak helyén? Vagy valami teljesen más? Mutatunk 3 tényt a fogpótlással kapcsolatban, amik sokan még csak nem is sejtenek.
Őszi csapatépítő tréning

2021/09/27 - SFV

A tökéletes őszi csapatépítés

Most, hogy újra viszonylag szabadon mozoghatunk ideje kihasználni a lehetőségeket, és felocsúdva a bezártságból újra összekovácsolni a csapatot! Az ősz, az utolsó napsütéses, melegebb napok és a halloween ünnepe mind szuper lehetőségeket...
Mi kell egy emlékezetes érettségi banketthez?

2021/03/19 - Puskás Rékka

Mitől lesz jó egy érettségi bankett?

Az érettségi bankett tulajdonképpen a középiskola – és az érettségi – lezárása, egy utolsó közös banzáj, mielőtt mindenki kilép a nagybetűs ÉLET-be. De mitől lesz jó értelemben emlékezetes egy ilyen bankett?...
Mire figyelj, ha rendezvényt szervezel?

2021/02/27 - Puskás Rékka

Rendezvényszervezés – 5 dolog, amire mindig ügyelj

Megszervezni egy rendezvényt, legyen az egy céges esemény, vagy akár egy esküvő, egyáltalán nem könnyű feladat, hiszen rengeteg a lehetséges buktató. Megmutatom, mi az öt legfontosabb dolog, amire figyelj, ha egy ilyen alkalom megszervezése a feladatot!
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!