Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

A Városligeti Műjégpálya épülete

2018/01/29 - VV

A Városligeti Műjégpálya kezdetei

A Városligeti Műjégpálya nem csak Budapest egyik legszebb korcsolyapályája, hanem napjaikban a világ egyik legnagyobb fedetlen műjégpályájának is számít. 
Bemutatjuk a legjobb öltözködési tanácsokat molett hölgyeknek!

2018/01/05 -

Az 3 legjobb öltözködési tanács molett hölgyek számára

A molett hölgyeknek nincs egyszerű dolguk, ha divatosan és csinosan szeretnének öltözködni. Ehhez adunk néhány hasznos tanácsot számukra, melyek segítségével tökéletes megjelenésük lehet! 
Bemutatjuk, hogy mire érdemes figyelned a turbófeltöltő cseréjénél!

2018/01/05 -

Ezekre figyelj a turbófeltöltő cseréjénél

A turbófeltöltő cseréje egyáltalán nem egyszerű feladat, ezért adunk hozzá néhány igazán hasznos tanácsot, melyek segítségével nem lehet gond a cserével! 
Faház felújítás után

2018/01/03 -

Gyönyörű ház kőből és fából

Egy férfi új életet lehelt egy elhagyatott épületbe, mikor teljesen felújította a lelakott házat. A felújításhoz fát és követ használt csupán, a látvány pedig lenyűgöző!
Bemutatjuk, hogy hogyan érdemes nadrágot választanod telt alkattal!

2017/12/06 -

Így válassz nadrágot telt alkattal!

Szeretnéd megtalálni a tökéletes nadrágot telt alkattal? A következőkben bemutatjuk, hogy melyek a legjobb színek, fazonok számodra a nadrágok terén! 
Ismerd meg te is a legszebb látnivalókat a Városligetben!

2017/11/08 -

Bemutatjuk a legszebb látnivalókat a Városligetben!

A Városliget az egyik legszebb hely Budapesten, így mindig jó választás egy kicsit itt időzni. Bemutatjuk a legjobb látnivalókat a Városligetben, melyeket nem hagyhatsz ki!  
Bemutatjuk, hogy milyen ruhákat érdemes választanod, ha alma alkatod van!

2017/11/07 -

Ezeket a ruhadarabokat viseld, ha alma alkatod van

Az alma alkatú hölgyeknek egyáltalán nincs egyszerű dolguk, ha öltözködésről van szó. A következőkben adunk néhány hasznos tanácsot az öltözködés terén az alma alkatú hölgyeknek! 
Legtartósabb fa kerítés

2017/11/03 -

Ezért készítsd akácfából a kerítésedet!

Mindenki tartós, költséghatékony és egyben esztétikus kerítésre vágyik. A fa az egyik legnépszerűbb alapanyag a kerítések terén, de ha nem szeretnénk néhány évente lecserélni, nem mindegy, hogy milyen fát választunk.
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!