Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

Hasznos szépségtrükkök, amiket minden nőnek ismernie kell!

2017/08/31 -

Az 5 legjobb szépségtrükk, amit minden nőnek ismernie kell

Van néhány szépségtrükk, amivel rendkívül megkönnyítheted az életedet! Bemutatjuk most ezeket, érdemes neked is kipróbálnod őket, hiszen nagyon hatásosak!  
A tartós fa kerítés titka

2017/08/30 -

A tartós fa kerítés titka

Te is olyan fa kerítésre vágysz, amely ellenáll az időnek? Amelyen nem hagy nyomot az eső, hó vagy éppen az állandó napsütés? Mi most eláruljuk a titkot!
legénybúcsú budapesten

2017/08/23 -

A legénybúcsú tökéletes helyszíne

Legénybúcsút szervezel barátodnak? Már megvannak a feladatok, a pontos menetrend de még mindig nem találtad meg a tökéletes helyszínt ehhez a különleges eseményhez? Mi ajánlunk neked egyet! ;)
lánybúcsú csapat

2017/08/23 -

Lánybúcsú menete

Barátnőnk lánybúcsúját mindannyian szeretnénk igazán emlékezetessé varázsolni, hiszen ezzel a bulival búcsúztatjuk el őt a parlagon töltött évektől.
Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes kerülnöd a munkahelyeden!

2017/07/31 -

Milyen ruhadarabokat kerülj a munkahelyeden?

A legtöbb munkahelyen dress code szabályozza, hogy mit kell viselni, ám ha a te munkahelyeden nincs ilyen, akkor is érdemes néhány szabályt betartani az öltözködéssel kapcsolatban.
Készüljünk fel a télre!

2017/07/27 -

Lassan itt a tél, készüljünk rá fel!

Lassan a tél is elérkezik és néhány dolgot érdemes megejtenünk, mielőtt elérkezik a fagy. Például amennyiben tűzifával szeretnénk fűteni, érdemes már most előre gondoskodunk róla. 
borkóstoló Budapesten

2017/07/26 -

Különleges program a kedveseddel

Unjátok már az otthon heverészést, a mozit, kirándulást vagy egyszerű vacsorákat? Mi most ajánlunk nektek egy olyan programot, amelyet eddig valószínűleg még nem próbáltatok.
Ismerd meg a világ legszebb kávéházát!

2017/07/25 -

Magyarországon található a világ legszebb kávéháza!

Sokan nem tudják, de kis hazánkban található a Világ Legszebb Kávéháza! Ismerd meg jobban ezt a fantasztikus helyet!  
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!