Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

helyes viselkedés üzleti ebéden

2017/07/18 -

helyes viselkedés üzleti ebéden

Amennyiben üzleti ebédre vagyunk hivatalosak, akkor néhány alapvető illemszabállyal tisztában kell lennünk, amennyiben ezeket nem tartjuk be, a partnerünknek meglesz rólunk a véleménye.
Bemutatjuk, hogy hogyan öltözködj a munkahelyeden molettként!

2017/07/09 -

Így lehetsz telt alkattal is igazán csinos a munkahelyeden

Molettként nincs egyszerű dolgod az öltözködésben, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező a teltkarcsú hölgyeknek. Bemutatjuk, hogy mit érdemes viselned a munkahelyeden! 
nyaralás olcsóbban

2017/06/30 -

Ilyen helyet válasszunk, ha kevés pénzből nyaralnánk

Itt a nyár, mindenkitől azt hallgatod, hogy hova megy nyaralni, te pedig jóformán még a Duna-partra sem jutsz ki? Nézd meg mit tehetsz ellene!
Nézd meg a legszebb látnivalókat Budapesten!

2017/06/26 -

Ezek a legszebb látnivalók Budapesten

Budapest egy igazán csodálatos város, ahol számtalan gyönyörű nevezetességet tekinthetünk meg.  Bemutatjuk, hogy melyek azok a látnivalók, amiket te sem hagyhatsz ki, ha a fővárosban jársz! 

2017/06/22 -

Az akác felhasználása

A Magyarországon is honos és közkedvelt fafajta, az akác sokoldalúan felhasználható. Nem csak az illatos virágaiból származó mézre kell ilyenkor gondolnunk, építőanyagként, burkolatként a törzse az egyik legjobb választás.
legszebb teraszburkolat

2017/06/22 -

A legszebb teraszburkolatok

Ha nem csak otthonunkat, hanem kertünket is szeretnénk otthonossá varázsolni, akkor érdemes a teraszunkkal kezdeni ezen utóbbi kicsinosítását. Egy csodálatos terasszal pedig megalapozhatjuk a kert elbűvölő hangulatát. Megmutatjuk két kedvencünket.
viselkedés az üzleti rendezvényen

2017/06/22 -

Így viselkedj egy üzleti rendezvényen

Ha egy üzleti rendezvényre vagy hivatalos, beszéljünk itt akár egy céges vacsoráról, akár a karácsonyi céges buliról, akkor vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket be kell tartanod a viselkedés terén. Ezeket feltétlenül fogadd meg, ha...
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!