Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni, hogy a turbó ne menjen gyorsan tönkre!

2017/10/05 -

Ezekre figyelj, hogy a turbód ne menjen gyorsan tönkre!

A turbóval nem lehet gond, ha nem gyilkolják. Bemutatjuk, hogy mire kell figyelni a turbóval kapcsolatban, ha nem akarod, hogy tönkremenjen!  
Ezekkel a dolgokkal teljesen tönkreteszed a hajadat!

2017/10/01 -

4 dolog, amivel teljesen tönkreteszed a hajad

Szeretnél gyönyörű, egészséges hajkoronát? Akkor ezeket a dolgokat mindenképp el kell kerülnöd!   
Bemutatjuk a legszebb látnivalókat Budapesten!

2017/09/25 -

A legszebb látnivalók Budapesten

Budapesten egyszerűen minden csodás, de mégis vannak olyan látnivalók, amiket nem szabad kihagynod, ha a fővárosban jársz! 
Hasznos szépségtrükkök, amiket minden nőnek ismernie kell!

2017/08/31 -

Az 5 legjobb szépségtrükk, amit minden nőnek ismernie kell

Van néhány szépségtrükk, amivel rendkívül megkönnyítheted az életedet! Bemutatjuk most ezeket, érdemes neked is kipróbálnod őket, hiszen nagyon hatásosak!  
A tartós fa kerítés titka

2017/08/30 -

A tartós fa kerítés titka

Te is olyan fa kerítésre vágysz, amely ellenáll az időnek? Amelyen nem hagy nyomot az eső, hó vagy éppen az állandó napsütés? Mi most eláruljuk a titkot!
legénybúcsú budapesten

2017/08/23 -

A legénybúcsú tökéletes helyszíne

Legénybúcsút szervezel barátodnak? Már megvannak a feladatok, a pontos menetrend de még mindig nem találtad meg a tökéletes helyszínt ehhez a különleges eseményhez? Mi ajánlunk neked egyet! ;)
lánybúcsú csapat

2017/08/23 -

Lánybúcsú menete

Barátnőnk lánybúcsúját mindannyian szeretnénk igazán emlékezetessé varázsolni, hiszen ezzel a bulival búcsúztatjuk el őt a parlagon töltött évektől.
Bemutatjuk, hogy milyen ruhadarabokat érdemes kerülnöd a munkahelyeden!

2017/07/31 -

Milyen ruhadarabokat kerülj a munkahelyeden?

A legtöbb munkahelyen dress code szabályozza, hogy mit kell viselni, ám ha a te munkahelyeden nincs ilyen, akkor is érdemes néhány szabályt betartani az öltözködéssel kapcsolatban.
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!