Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra

fooldal > Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra


2019/03/25

Weboldalt, webshopot üzemeltetsz, és szeretnél is belőle megélni? Mutatjuk, melyek a legfontosabb lépések, hogy weboldalad valóban készen álljon a profittermelésre!

Így szerezhetsz több vásárlót weboldaladra

A felhasználói élmény

Az elkészült weboldalad, webáruházad minden esetben a felhasználók kérdéseire, problémáira kell, hogy megoldást nyújtson. És mindezt olyan módon, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt biztosítsa! 

Egy átláthatatlan, lassú, vagy épp gyakran nem működő oldal hamar elijszti az új vásárlókat – és semmiképp sem generál visszatérő vendégeket. Igyekezz az oldalt minél átláthatóbbra, egyszerűbbre elkészíteni! A vásárlási folyamatban például, minél több lépés szükséges a megrendeléshez, annál magasabb leszn a visszapattanók aránya. 

Az online marketing

Hiába a tökéletesen felhasználóbarát weboldal, a jó és jó áron kínált termék, ha senki nem talál rá a webshopra. Ahhoz, hogy jól működjön vállalkozásod, az online marketing eszközrendszerét mindenképp érdemes kihasználni! 

Hogy mit érdemes tenni, milyen eszközöket érdemes használni, azt itt tudod meg: Hogyan legyen több vásárlóm?

 

A brand terjedése

Egy jó weboldallal és az online marketing kihasználásával már nagyszerű bevételekre tehetsz szert, ám a hosszú távú sikerért – és a folyamatos növekedésért – branded is érdemes ápolni, terjeszteni. Ehhez mindenképp egy egyedi márkára lesz szükséged, amelyhez az emberek ragaszkodhatnak: amit megismerhetnek, megkedvelhetnek. 

 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!