Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy

fooldal > Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy


2019/06/17

A molett hölgyeknek nincs egyszerű dolguk, ha divatosan szeretnének öltözködni, hiszen a boltok kínálata nem túl kedvező számukra. Érdemes olyan helyen körülnézned, ahol kifejezetten a molett testalkatú hölgyeknek gyártanak ruhákat.

Így válassz alkalmi ruhát, ha egy kicsit teltebb vagy

Egy jó fazon rengeteget dob a megjelenésen, így a tökéletes molett alkalmi ruha megtalálásához fontos időt szánni a megfelelő fazon kiválasztására. 

 Ha alkalmi ruhát keresel, a legjobb, ha egy karcsúsított fazon mellett döntesz. Jó választás lehet emellett a fekete, ami köztudott, hogy optikailag karcsúsít. 

 

Az A-vonalú fazon is jó megoldás a telt nők számára, hiszen ez minden alkatra tökéletes választás. Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!