Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Babaváró ajándékötletek

fooldal > Mit ajándékozzunk egy születendő babának?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Mit ajándékozzunk egy születendő babának?


2019/06/25

Akár a baráti körödbe érkezik egy új kisbaba, akár a család bővül éppen, érdemes lehet az anyukát és a születendő babát is megajándékozni valami kedvességgel. De mit érdemes választani egy kisbabának, aki talán még meg sem született? Mutatjuk!

Babaváró ajándékötletek

A babaváró ajándékötletek között az egyik legnépszerűbb termékcsoport mindenképp az alvós játékok, alvókák és rongyik, gyongyik. A kisbabák és a tipegő korú babák is előszeretettel ragaszkodnak egy-egy ilyen tárgyhoz, amelyet aztán akár egész életükben is emlékként őriznek majd. Érdemes azonban ezek beszerzését a közeli rokonoknak engedni – így ha csupán távoli ismerős vagy, ezt hagyd másra.

 A csörgők és rágókák szintén nagyon jó ajándékötletek, amelyekből bőven elfér több is egy kisbabás háztartásban. Ha kis értékű ajándékötletet keresel babáknak, akkor ez tökéletes választás!

 

Ha szeretnél egy kicsit nagyobb, szórakoztatóbb játékötletet találni a kisbaba számára, a különböző fejlesztő játszó szőnyegek is szuper ötletnek bizonyulnak. Ezek a színes, gyakran zenélő játékszőnyegek nagy népszerűségnek örvendenek a babák és az anyukák körében is! 

 

A kellemes hangokat kiadó, zenélő játékok egyébként is mindig tuti tippként szolgálnak, ha babaváró ajándékokat keresel. Ezek nem csak lenyugtatják, leterelik a kisbaba figyelmét, de a fejlődésükhöz is nagyban hozzájárulnak. 
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!