Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Anyák napi étterem marketing: Így használd a közösségi médiát, az e-mailt, az éttermi hűségprogramokat és a promóciós kódokat, hogy maximalizáld a profitot éttermedben ezen az Anyák napján.

Főoldal > Így legyen teltház az éttermedben Anyák napján: 5 gyors éttermi marketing ötlet Anyák napjára

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így legyen teltház az éttermedben Anyák napján: 5 gyors éttermi marketing ötlet Anyák napjára


2023/04/29
NA

Egy friss kutatás szerint 10 fogyasztóból 4 vendéglátással kívánja megünnepelni az Anyák napját – a fogyasztók 27%-a étterembe, 18%-a pedig elvitelre vagy házhozszállításra tervez.  Az Anyák napi ajánlatok marketingje egy sokrétű kampány, amely többféle módszerből áll, különféle csatornákon és platformokon. Az e-mail marketingtől a közösségi médián és a promóciós kódokon át a hűségprogramokig nincs hiány a foglalások növelésének és a bevétel növelésének módjaiból. Összeállítottunk egy listát azokról az étterem marketing trendekről, amelyeket az éttermek felhasználhatnak Anyák napi ajánlataik népszerűsítésére, hogy maximalizálják a helyszíni és az elvitelre szánt műveleteket.

Amyk napi étterem content ötletek

1. Optimalizáld a webhelyed

Az éttermeknek éppúgy szükségük van a digitális kirakatra, mint a fizikaira. A webhelyed az első hely, amit a kíváncsi étkezők felkeresnek, mielőtt úgy döntenek, hogy nálad vacsoráznak. Az éttermek webhelyoldalakat, e-kereskedelmi eszközöket, vendéglátó üzletet és online rendelést használhatnak, hogy kiemeljék minden nagyszerű Anyák napi ajánlatukat.

 

2. E-mail feliratkozók az Anyák napi akciókról

Az e-mail marketing régóta hatékony eszköz az éttermek számára. A múltban azonban fájdalmas pont volt a vendégek elérhetőségi adatainak gyűjtése, de ma már ez rendkívül egyszerű. 
Az éttermeknek mindenekelőtt regisztrációs funkciókat kell használniuk webhelyükön az e-mail címek rögzítésére. A hűséges vásárlók így értesülhetnek az étterem új menüiről, rendezvényeiről és akcióiról – így az Anyák napi menüről is. 

3. Használj hűségprogramot 

A hűségprogramok hatékony marketingeszközök, amelyek ösztönzik az ismétlődő üzletmenetet. Az éttermek területén a vendégeket az első fogyasztás után bevezetik a hűségprogramokba, majd további vásárlásra ösztönzik őket, hogy elérjék a jutalmat eredményező mérföldkövet. Ezek a jutalmak lehetnek promóciós kódok, amelyek 5% kedvezményt biztosítanak egy fogyasztásra, egy ingyenes desszert vagy akár egy ingyenes házhoz szállítás. Az éttermek döntik el, hogyan jutalmazzák hűséges vendégeiket. 

 

4. Használj promóciós kódokat az online rendelések növelésére

A hűségprogramok mellett a promóciós kódok felajánlása nagyszerű módszer az ügyfelek bevonására és a profit növelésére ezen az Anyák napján. Az éttermek nagyszerűen használhatják fel őket marketing e-mailekben, vagy akár közösségi média csatornákon való közzétételükkel.

 

5. Tedd közzé az Anyák napi akciódat a közösségi médián a követők bevonása érdekében

Az olyan mozgalmas ünnepek alkalmával, mint az Anyák napja, a közösségi média marketingeszközként való használata nem probléma. Ez az egyik legjobb csatorna, ahol az éttermek felfedezhetik és új ügyfeleket szerezhetnek. Tegyél közzé egy kis bepillantást az Anyák napjára kínált különleges menübe, ossz meg néhány étel fényképét, vagy készíts videót séfedről, amint a receptek kidolgozásán munkálkodik a kulisszák mögött. 
 
gasztronómiaHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!