Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Karrier tippek pályakezdőknek és tapasztaltaknak egyaránt

Főoldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Karrier

Karrier

online marketing trendek 2024

2024/02/10 - ZH

Legjobb online marketing trendek 2024-re, amivel szárnyalni fog a szállodád hírneve

Az online marketing dinamikus és folyamatosan változó terület, amelynek megismerése és alkalmazása kulcsfontosságú a szállodák sikeréhez és versenyképességéhez. Az új év beköszöntével új lehetőségek és trendek tárulnak elénk,...
home office

2023/08/09 - ZH

Hogyan építhető be a HomeOffice a nappaliba? - Így alakíthatsz ki irodát ebben a közösségi szobában

A home office, vagyis otthoni munkavégzés egyre népszerűbbé vált az elmúlt időszakban, és sok cég rájött, hogy ez nem csak hatékony, de kényelmes módja a munkavégzésnek. De ehhez otthon is ki kell alakítanunk egy munkára alkalmas helyet
személy és vagyonőr

2023/07/13 - ZH

A háttérben dolgozó hősök, biztonságunk őrei - Ők a személy és vagyonőrök

A biztonság és védelem az egyik legfontosabb tényező minden társadalomban. Ahhoz, hogy nyugodtan élhessünk és dolgozhassunk, biztosítanunk kell a személyes és vagyonbiztonságunkat.
céges buli dresscode

2023/03/21 - ZH

Mit illik felvenni egy céges vacsorára és mit nem? – 5 ruha amiben tündökölsz majd!

Mivel ez egy esély arra, hogy a megszokott irodai viselettől eltérj, használd ezt ürügyként, hogy egy új szerzeménnyel kedveskedj magadnak, vagy hogy elővedd kedvenc ruhádat a szekrényből. Ezek a példák a nyári koktélpartiktól a céges...
« 1 »

érdekesség
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!