Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 szuper tipp, hogy növeld a dolgozói elkötelezettséget

Főoldal > 5 szuper tipp, hogy növeld a dolgozói elkötelezettséget

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 szuper tipp, hogy növeld a dolgozói elkötelezettséget


2023/12/01
ZH

Manapság nincs is értékesebb erőforrás, mint az emberek, és az egyik fő kulcs ezen belül is maga a dolgozói elkötelezettség. Így a legértékesebb befektetés az, ha ezt növeled. Hogyan? Mutatunk néhány tippet!

5 szuper tipp, hogy növeld a dolgozói elkötelezettséget

Helyezz el mindenkit a megfelelő szerepkörbe

Első körben győződj meg arról, hogy a megfelelő szerepekben vannak az alkalmazottak. Ez azt jelenti, hogy minden tehetségszerzési és -megtartási stratégiát össze kell hangolni a vállalati célokkal.

A céges elkötelezettséget azzal is erősítheted mint cégvezető, ha nem zárkózol el a beosztottjaidtól, bevonod őket a cég mindennapi életébe, hogy érezzék itt nekik is van hangjuk, ők is tudhatnak mindenről. Ha külön irodád is van az irodátokon belül, egy üvegajtó segíthet azt az érzést kelteni, hogy Te mindig elérhető vagy számukra! 

Biztosíts megfelelő kiképzést!

Egyetlen menedzser vagy vezető sem számíthat arra, hogy kiépíti a bizalom és az elszámoltathatóság kultúráját - és még kevésbé javítja az elkötelezettséget - anélkül, hogy felkészítené a csapatot a sikerre. Ez azt jelenti, hogy megfelelő képzést és fejlődést kell biztosítani az akadályok elhárítása mellett.

 

Biztosíts izgalmas feladatokat!

Az elkötelezett munkavállalók értelmes munkát végeznek, és tisztában vannak azzal, hogyan járulnak hozzá a vállalat küldetéséhez, céljához és stratégiai célkitűzéseihez. Éppen ezért kell először a megfelelő szerepkörbe helyezni őket. 

 

Gyakran jelentkezzen be

Azok az idők, amikor egyszerűen csak az évközi értékelésekre támaszkodnak a visszajelzések megadásakor, már rég elmúltak. A mai munkaerő rendszeres visszajelzésre vágyik - ami természetesen gyorsabb kijavítást eredményez és csökkenti a pazarlást. Használj hivatalos és informális bejelentkezési stratégiákat is-és hetente, de a közös rendezvényekről se feledkezz meg! 

 

Gyakran beszélje meg az elkötelezettségről

A sikeres vezetők átláthatóan közelítik meg az elkötelezettséget - folyamatosan beszélnek erről csapatukkal. „Elkötelezettségi állapotú” értekezleteket tartanak, és mindenkit „bevonnak” a vitába - és megoldásokat. Ezek az elvek nem bonyolultak, de prioritást kell élvezniük. 
 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!