Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így szerezd vissza a komfortérzeted és a magabiztossságod néhány egyszerű lépésben!

Főoldal > Szerezd vissza a komfortérzeted és a magabiztosságod néhány egyszerű lépésben!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szerezd vissza a komfortérzeted és a magabiztosságod néhány egyszerű lépésben!


2022/03/16
SFV

Biztosan Veletek is előfordult már, hogy nem éreztétek jól magatokat a bőrötökben, de nem is igazán tudtátok miért. Ezeken az egészségügyi és szépészeti kezeléseken vegyél részt rendszeresen, vagy végezd el őket Te magad és érezd magad mindig szépnek és ápoltnak!

Csak magabiztosan!

No.1. Fogkőleszedés


A fogaink bizony sokat tesznek hozzá mind a megjelenésünkhöz, mind pedig a komfortérzetünkhöz. Hiába mosol fogat rendszeresen, legalább évente, félévente érdemes fogkőleszedésen is részt venned, hogy ne érezd a fogaid folyamatosan lepedékesnek a fogmosás ellenére is. A fogkőeltávolítás árakról a Móricz Dental-nál is tudsz érdeklődni és garantáltan alapos munkát fégeznek.


No.2. Töredezett hajvégek eltávolítása


Használjunk bármilyen szuper hajpakolást, a hajvégeink a fésülködés és a hőhatások következtében folyamatosan sérülnek és „szöszösödnek”. Ha 3-4 havonta vágatsz picit a hajad végéből, akkor sokkal ápoltabbnak tűnik majd a hajkoronád.
No3. Az elhalt hámsejtek eltávolítása


A diszkomfortérzethez az is hozzájárulhat, ha bőrünk kellmetlen tapintású, túl száraz, vagy éppen zsíros. Ezért fontos, hogy mindig a bőrtípusodnak megfelelően kezeld az arcbőröd és rendszeresen gondoskodj róla bőrradírozással, hogy az elhalt hámsejteket és felhalmozódott szennyeződéseket eltávolítsd.


No.4. Ápolt körmök


Sokan azért járnak rendszeresen manikűröshöz, pedikűröshöz, hogy a hatalmas rohanások közepette legalább a kezeik, lábaik szépek legyenek. Ha Te is olyan vagy, mint én, és természetesen szereted a körmeid, akkor is érdemes rendszeresen figyelmet fordítanod a tisztántartásukra és arra, hogy egyenlően hosszúak legyenek, a kézbőröd pedig ápolt, hidratált legyen!


No.5. Szőrtelenítés


Manapság rendkívüli mértékben hódít teret a no shave trend, azonban ez nem mindenki értékrendjével egyeztethető össze. Ha Te sem érzed magad komfortosan a természetes „bundádban”, akkor a szőrtelenítés lesz a kulcs a magabiztosságod visszanyeréséhez.
 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!