Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A tökéletes rendezvény 3 alappillére- avagy így szervezz rendezvényt jól!

Főoldal > A tökéletes rendezvény 3 alappillére

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A tökéletes rendezvény 3 alappillére


2024/01/15
VN

Rendezvényt szervezni nem egyszerű, főleg nem elsőre. Rengeteg dologra kell odafigyelni és gyakorlatilag lehetetlen, hogy ne jöjjön közbe valami váratlan esemény, hogy ne történne valami, amire senki sem számított, amire egyáltalán nem voltál felkészülve. A következőkben adunk néhány tippet, hogy hogyan szervezz meg egy jó rendezvényt, és hogyan legyél felkészültebb a legváratlanabb helyzetekre is, avagy ez a tökéletes rendezvény 3 alappillére.

Rendezvény szervezés legfontosabb elemei

B terv

Mint írtuk a rendezvényeknél általában minden megtörténik, ami megtörténhet. Az utolsó pillanatban lebetegszik a fő fellépő, történik valami a menüsorral, sorra lemondják a vendégek, a technika ördöge megtréfál, vagy kirobban egy világ járvány, bármi megtörténhet, úgyhogy egy rendezvényhez sem szabad hozzá fogni minimum egy b terv nélkül, de sokszor, még egy c és d is nagyon jól tud jönni!

 Helyszín

Szokták mondani, ha meg van a tökéletes helyszín, akkor valójában már fél sikered van, nos szerintünk a félnél is több, ha tényleg jó helyszínt találsz, akkor már 80 %-ban meg is vagy a dolgokkal. Mutatunk egy ilyet! Az RV Eventnek több nagyon jó rendezvényhelyszíne is van, amikről részletek ezen a linken találsz: céges buli helyszín Kaposváron . Azért is mondjuk, hogy ezek nagyon jó helyszínek, mert nemcsak egyszerű helyszínek, hanem itt minden megtalálható, ami egy sikeres rendezvényhez kell. Az éttermek külön rendezvénytermekkel rendelkeznek, ahol a privát szféra, a rendezvény zavartalansága garantált. Ezen túl nagyon jól felszereltek a szükséges technikai eszközökkel. Többféleképpen berendezhetőek, az esemény jellegének megfelelően. Lehetőség van többféle cateringre, valamin prémium italok felszolgálására is. Nemcsak mennyei sütemények, hanem különleges koktélok is vannak, még alkoholmentes verziókban is. 

Időzítés

És végezetül nagyon sok múlik a megfelelő időzítésen is, valamint a meghívottak megfelelő időben való értesítésén! Célszerű az időpont kitűzése előtt felmérést végezni, amennyiben ez lehetséges, hogy kinek mikor, lenne a legalkalmasabb, és ezeket az eredményeket összegezni. 
 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!