Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Konferencia kisokos: A tökéletes konferencia megszervezése 5+1 lépésben

Főoldal > Konferencia kisokos: A tökéletes konferencia megszervezése 5+1 lépésben

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Konferencia kisokos: A tökéletes konferencia megszervezése 5+1 lépésben


2020/09/15
VN

Ha ezt a konferencia kisokost elolvasod, te is könnyen képes leszl rá, hogy egy minden szempontból tökéletese, és valóban hatékony konferenciát szervezz! Menj végig ezen a 6 lépésen, gondold át őket, és szervezd meg egyszerűen a megálmodott konferencát!

konferencia megszervezése 6 lépésben

#1: Választd ki a témát!

Először is kezd azzal, hogy egy fő irányvonalat választasz az eseménynek, ami alapján minden szervezési munkálatot, egyéb dolgot alakítasz ki a későbbiekben! Ezeket a kérdéseket válaszold meg hozzá: Min lesz a fókusz, mire kell koncentrálni, mire lehet építkezni, mit kell kiemelni, mi is a cél végsősoron?

 #2: Tervezz előre!

Nagyon fontos, hogy még az elején tervezd meg a nagyobb lépéseket, és ezeket oszd le időrendbe, ne hagyj semmit az utolsó pillanatra! Attól függ mekkora a konferencia, de akár fél évvel korábban is érdemes elkezdeni tervezgetni, ne ess abba a hibába, hogy későn jössz rá, hogy már nincs kellő idő egy-egy részfeladat megszervezéséhez!

 

#3: Ügyelj a költségekre

Egy konferenciánál nagyon könynen elszállhatnaka  költségek, figyelj oda rá, hogy olyan dolgokat szervezz, amik beleférnek a költségvetésbe. Mérlegelj, alakíts ki fontossági sorrendet, állíts fel pioritásokat. Ezekkel a fő öltségtényezőkkel kalkulálj: 

-    Helyszín
-    Elszállásolás, ha több napos a konferencia
-    Közlekedés
-    Élelmiszer és vendéglátás
-    Az előadók díja 
-    Programok / csapatépítés
-    Marketing

 

#4: Az előadók!

A rendezvény esszenciája, és sokszor a fő vonzereje ebben rejlik, nagyon sokan az alapján döntik el, hogy elmenjenek-e egy adott konferenciára, hogy kik adnak elő azon, ezért ebbe a pontba sok energiát kell fektetni. kezd el minél hamarabb, és tegyél meg érte mindent, hogy becserkézd a legjobb előadókat!

 

#5: Helyszín!

Az előadók mellett ez az elem még, ami igazán fontos, és amit még az elején el kell kezdeni intézni, hiszen az igazán jó helyek nagyon gyorsan telnek. Van egy szuper ajánlatunk, amin eked is biztosan tetszeni fog, a Visegrádon található Hotel Honti, részletek, és ajánlatkérés itt: rendezvényhelyszín!

 

#6: Mindent tervezz meg!

Az előadók meghívása és a konferenciahelyszín lefoglalása után már a nehezén túl vagy, de azért még lesz egy pár dolgod, úgyhogy ne vedd lazára a figurát! Minden percet tervezz meg lépésről, lépésre, járd be a helyszínt, ellenőrizd az eszközöket, készíts b-tervet, és az egész konferenciát koordináld te magad! 
 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!