Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 tény a fogpótlásról, amit sokan nem tudnak

Főoldal > 3 tény a fogpótlásról, amit sokan nem tudnak

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 tény a fogpótlásról, amit sokan nem tudnak


2021/11/09
VN

A fogpótlás egy fájdalmas beavatkozás, aminek az eredménye egy teljesen elálló mű valami a fogak helyén? Vagy valami teljesen más? Mutatunk 3 tényt a fogpótlással kapcsolatban, amik sokan még csak nem is sejtenek.

3 tény a fogpótlásról

A fogpótlásra nagyon sok módszer van

Valamiért sokan azt gondolják, hogyha kiesik, vagy megsérül egy foguk, és azt pótolni kell, akkor azt csak úgy lehet, hogy teljesen elálló, mű legyen az eredmény. Ez lehet, hogy sok évvel ezelőtt így is volt, de manapság már egyáltalán nincs így. Az az igazság, hogy olyan fogpótló módszerek vannak, hogy az eredmény nemhogy olyan lesz, mintha eredeti lenne, hanem még jobb is: teljesen természetes, és ragyogóan fehér. Porcelánból készült fogpótlások teljesen láthatatlanok, azaz, hogy teljesen beilleszkednek a fogak közé, és még közelről sem lehet igazán kiszúrni, hogy a fog nem eredeti. Rengeteg módszer van a fogpótlásra, és nem mindegyiknek mű az eredménye.

 A fogpótlás lehet teljesen fájdalommentes

Sokan gondolnak fájdalmas, hosszas folyamatként a fogpótlásra, de mi erre is rá tudunk cáfolni. A Rosental fogászatán ugyanis olyan fájdalommentes fogpótlási technológiákat alkalmaznak, amik tényleg csak minimális kellemetlenséggel járnak, amik fájdalomnak a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhetőek. Azoknak is ajánljuk z itt alkalmazott eljárásokat, akik egyébként rettegnek fogorvosi székbe ülni, mert itt tényleg semmitől sem kell félniük. 

 

A fogpótlással nem érdemes várni

A fogpótlással nem érdemes várni. Ez nemcsak esztétikai kérdés. Amellett, hogy egyáltalán nem esztétikus egy hiányos, vagy sérült fog, számos más egészségügyi problémát is okozhat. A fogaknak nagyon fontos funkciójuk van az emésztésben, a rágásért felelnek, így ebben is okozhatnak fentakadást, valamint az ép fogak is eldeformálódhatnak, az üres helyek felé kezdhetnek dőlni. Ezért nem érdemes halogatni. 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!