Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Milyen egy jó fogorvos? Ezek egy jó fogorvos legfőbb tulajdonságai, nézd meg, hogy ezek mennyire igazak a te fogorosodra!

Főoldal > 7 jel, ami azt mutatja, hogy a legjobb fogorvos kezeiben vagy

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

7 jel, ami azt mutatja, hogy a legjobb fogorvos kezeiben vagy


2023/04/17
NA

Sokan fontosnak tartják a tiszta és barátságos környezetet, valamint a szervezett előjegyzési rendszert, amikor egy fogorvos mellett leteszik a voksukat. De gondoltál már arra, hogy milyen egy jó fogorvos, és hogy a te fogorvosod megfelel-e ezeknek az előírásoknak? Mivel rengeteg fogorvos közül választhatsz, honnan tudhatod, hogy a megfelelőt választottad? Ha kíváncsi vagy arra, hogy a te fogorvosod az első helyen áll-e vagy sem, akkor olvasd el egy jó fogorvos 7 ismérvét! 

Egy jó fogorvos jelei

1. Aktívan figyel rád

Egy jó fogorvos segíteni akar, de a legjobb fogorvosok ugyanúgy használják hallási készségeiket, mint technikai készségeiket. Egy nagyszerű orvos időt szán arra, hogy meghallgassa a betege aggodalmait, soha nem siet a kezeléssel és együttműködik veled, hogy enyhítsen bármit, ami kellemetlen érzést okozhat, például, ha félelmeid vannak a fogorvosi munkával kapcsolatban akkor megfelelően megnyugtat téged.

 

2. Edukatívan tájékoztat

Mivel te nem jártál fogorvosi iskolába, fogorvosodra támaszkodsz, hogy felvilágosítson a szájhigiéniával, az egészségügyi problémákkal, a helyes szájápolási szokásokkal és a lehetséges problémák kezelési lehetőségeivel kapcsolatban. Egy ideális fogorvos szívesen szán időt arra, hogy elmagyarázza a lehetőségeket, és együttműködik betegével, hogy növelje annak önbizalmát. Ez a megfelelő fogmosási technikák megtanításától a szükséges lehetséges eljárás lépésenkénti áttekintéséig terjedhet. 

3. Tiszteletben tartja az idődet és erőforrásait

A megfontolt fogorvosok pontosak, és figyelembe veszik az eredményt, amikor kezelést javasolnak. Van egy asszisztensük, akik felhívnak téged vagy SMS-t küldenek, hogy emlékeztessenek egy közelgő találkozóra, és segít a jövőbeli találkozók ütemezésében, hogy elegendő időt biztosítson mindenki számára.

 

4. Tiszta rendelőben fogad

Az American Dental Association (ADA) azt javasolja, hogy ellenőrizd, hogy a fogorvosi rendelő "tiszta, rendezett és steril", és hogy minden fogászati műszer sterilizálva van. Ha olyan dolgokat észlelsz, mint például régi kesztyűk és piszkos műszerek a fogorvosi rendelőben, akkor fogorvosod beszennyezheti a vizsgálótermet, ami baktériumokat terjeszt, és megbetegíthet téged és más betegek.

 

5. Minőségi weboldala van

A jó fogorvosoknak remek honlapja van, ami segít a megismerésükben, tájékozódhatunk az áraikról és a fogászati SEO előnyei révén hamar meg is találjuk őket a Google keresési listájának elején. A jó fogorvosok nem próbálnak olyan termékeket és kezeléseket kínálni neked, amelyekre nincs feltétlenül szükséged, és amelyeket nem kérsz egy vizsgálat előtt. 

 

6. Megismer téged

Ha fogorvosod időt szán arra, hogy megismerjen téged, jobb ellátási lehetőségeket tud biztosítani, amelyek a te kórtörténetednek megfelelően működnek. Segíthetnek olyan mögöttes problémákban is, amelyek egy gyors, személytelen látogatás során észrevétlenek maradhatnak. Amikor fogorvosod melegen üdvözöl téged, és a családodról vagy a munkádról kérdez, akkor azt gondolhatod, hogy ezek a jelek arra utalnak, hogy fogorvosa kedvel téged. Azonban ezek csak annak a jelei, hogy minőségi fogorvosod van, aki törődik veled, és azt akarja, hogy kényelmesen érezd magad a fogorvosi kezelés során.

 

7. Értékeli a hosszú távú kapcsolatot

A legjobb fogorvos befektet abba, hogy te hosszú távú páciens legyél. Ez azt jelenti, hogy nyomon követi és előre bejegyezteti veled a rendszeres szűrések időpontját vagy a röntgenfelvételek ütemezését. Ha fogorvosod egyszeri munkaként kezeli a te időpontodat, akkor lehet, hogy ideje másik fogorvost keresni.
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!