Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Megnyerő mosollyal lehet választásokat nyerni és szíveket is meghódítani - mutatjuk, hogyan!

Főoldal > Megnyerő mosollyal lehet választásokat nyerni és szíveket meghódítani

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megnyerő mosollyal lehet választásokat nyerni és szíveket meghódítani


2022/02/16
SFV

A megnyerő mosoly bizony igazán hasznos: egyszerre lehet vele szíveket meghódítani és választásokat nyerni. A ragyogó mosoly mindannyiunk külsején rengeteget dob, nem csoda hát, hogy annyian vágyakozunk a szabályos, fehér fogsor után. Nézzük, hogyan veheted elő Te is a legszebb mosolyod!

A megnyerő mosoly titka

A mosoly bizony boldogságunk egyik titka


És nem csak azért, mert ha örülünk, akkor mosolygunk. Azért is, mert a külsőnk bizony sokat számít az önbizalmunk és a magabiztosságunk számára. Hiszen kinek esne jól úgy mosolyogni, hogy közben próbálja nem kinyitni a száját és takargatni a fogait, mert nem elégedett azokkal?


Örökölt adottságok és lehetőségek


A mosolyunk, a fogaink állása, színe, mind-mind örökölt tulajdonság. Ha ezzel azonban nem vagy elégedett, akkor az esztétikai fogászati kezelések megoldást nyújthatnak számodra. A Pure Dental esztétikai fogászata Budapesten biztosan talál megoldást a problémádra.
Fontos a helyes fogápolás


Az adottságok mellett mi is rengeteget tehetünk fogaink egészségéért és szépségéért. A rendszeres és helyes fogmosás, valamint az évről évre történő fogászati ellenőrzések elengedhetetlen kellékei a megnyerő mosoly megtartásának. 


Ezeken túl olyan kezeléseket hívhatunk segítségül, mint a fogszabályozás, fogfehérítés, fogkőeltávolítás vagy a plakkfestés.


Ha valaki ennél számottevőbb problémákkal, vagy foghiánnyal küzd, napjainkban már erre is van megoldás. A fogászati implantátumokkal ugyanis lehetséges az egyes hiányzó fogak pótlása is. Ezeknek az implantátumoknak fontos előnye, hogy teljes egészében személyre szabottan készülnek, így tökéletesen illeszkednek mind színben, mind pedig formailag saját meglévő fogsorunkba.


Nem csak a fogak fontosak


A fogak egészsége és esztétikussága mellett igazán fontos a fogíny és a fogágy betegsége is. Ha ugyanis ezekre nem fordítunk kellő figyelmet, könnyedén azon kaphatjuk magunkat, hogy ezek megbetegedése átterjedt fogainkra és tartós kárt okozott.


Tudtad?

A fogaink az egyetlen testrészeink, amelyek képtelenek önmagukat regenerálni.
 
érdekességHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!