Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pályázatírás, pályázat nyerés, minden amit tudnod kell a pályázatokról.

fooldal > Fa struktrúrájú kategorizálás > Cikkek

Cikkek

legszebb teraszburkolat

2017/06/22 -

A legszebb teraszburkolatok

Ha nem csak otthonunkat, hanem kertünket is szeretnénk otthonossá varázsolni, akkor érdemes a teraszunkkal kezdeni ezen utóbbi kicsinosítását. Egy csodálatos terasszal pedig megalapozhatjuk a kert elbűvölő hangulatát. Megmutatjuk két kedvencünket.
viselkedés az üzleti rendezvényen

2017/06/22 -

Így viselkedj egy üzleti rendezvényen

Ha egy üzleti rendezvényre vagy hivatalos, beszéljünk itt akár egy céges vacsoráról, akár a karácsonyi céges buliról, akkor vannak bizonyos íratlan szabályok, amelyeket be kell tartanod a viselkedés terén. Ezeket feltétlenül fogadd meg, ha...
A legjobb budapesti éttermek

2017/03/10 -

A legjobb budapesti éttermek

Hol találhatóak a legjobb budapesti éttermek? Bemutatjuk a mi top hármas listánkat, ahova szerintünk mindenképp érdemes ellátogatnod, ha Budapesten jársz!
Frissen pörkölt kávé a Széll Kálmán téren

2017/03/09 -

Frissen pörkölt kávé a Széll Kálmán téren

A kávé szó eredetének megfejtésére két megoldás is kínálkozik. Az elterjedtebb vélemény szerint egy etiópiai vidék, Kaffa nevéből származik, ahonnan a kávét Jemenbe szállították. A másik lehetőség az arab kahwa (قهوة) szó –...
Hatékony takarítási tippek

2017/02/15 -

Takarítási tippek

Otthonunk folyamatos tisztán tartása nem egyszerű feladat, így minden hasznos tanács, segítség jól jön ezzel a témával kapcsolatban. Adunk néhány takarítási tippet!
Most te is megtudhatod, hogy miért jó egy akácfa kerítés!

2017/01/05 -

Miért érdemes akácfa kerítést választani?

A kerítéshez a legjobb anyag az akácfa, pedig sokan nem is gondolnak erre a faanyagra. Bemutatjuk, hogy miért ilyen jó választás az akácfa kerítés!   
Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!