Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 tipp száraz bőr ápolásához

Főoldal > 3 tipp száraz bőr ápolásához

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 tipp száraz bőr ápolásához


2020/12/23
VN

A száraz bőr nagyon gyakran előforduló probléma manapság. Neked is száraz a bőröd? Viszket, repedezett, hámlik, apró sebek is vannak rajta, de nem tudod hogyan tudod kezelni, hogyan tudnál véget venni a száraz bőr tüneteinek? Mutatunk 3 szuper tippet száraz bőr ápolásához.

3 tipp száraz bőr ápolásához

#1. Az ok feltárása

A száraz bőr könnyen lehet, hogy csak valamilyen másik problémának a tünetei. Bőrszárazság kialakulhat genetika, ekcéma, túlzott igénybevétel, napfény, hideg időjárás, allergia, de egyéb más betegség miatt is. Éppen ezért a tünetei kezelés miatt, fontos kideríteni, hogy mi is áll a háttérben! A száraz bőr számos kellemetlen tünetnek lehet az okozója, mint az égő, viszkető bőr, hámlás, sebek, vérzés, repedezés. Ez nemcsak esztétikailag nem szép, hanem kellemetlen is, de könnyen meg lehet szüntetni, ha megfelelően foglalkozunk vele!

 #2: Fürdés közben is kezelni kell

A fürdés/ zuhanyzás közben használt kozmetikai készítmények is ronthatnak a helyzeten, és még szárazabbá tehetik a bőrt, ezért érdemes odafigyelni arra, hogy külön nagyon száraz bőr ápolására készült készítményt használjunk ilyenkor is. Illetve érdemes néhány fokkal a fürdővíz hőmérsékletét is csökkenteni, mert a nagyon forró víz sem feltétlenül tesz jót a száraz bőrnek.

 

#3: Megfelelő hidratálás

A nagyon száraz bőr ápolása szempontjából elengedhetetlen a megfelelő hidratálás, amihez megfelelő minőségű hidratáló készítményekre lesz szükséged. A Ceralbin gyógyszertári minőségű, természetes anyagokból készült krémjei, kenőcsei tökéletesek erre a célra, ugyanis minden olyan természetes összetevő megtalálható bennük, ami a száraz bőr leküzdésében segíthet. 
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!