Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Rugalmas megoldások az irodába: takaríts meg helyet a kollégák számára

Főoldal > Rugalmas megoldások az irodába, amellyel maximalizálhatod a helykihasználást

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Rugalmas megoldások az irodába, amellyel maximalizálhatod a helykihasználást


2022/06/22

Bővül az iroda, de a hely nem követi a kollégák számát? Mutatunk néhány rugalmas megoldási lehetőséget, amellyel hatékonyan használhatod ki a rendelkezésedre álló helyet! 

Rugalmas megoldások az irodába,

Egy vállalat életében nincs is nagyobb kihívás annál, mint mikor bővülni szeretne. Nehéz időszak ez, ahol nem csak a bevételek és kiadások arányát kell stabilizálni, de a hellyel is számolnunk kell. Sok esetben ez nagyobb probléma, mint amilyennek tűnik: az új kollégáknak hely kell, de a régieket sem szeretnénk beszorítani… Mit tehetünk ilyenkor? Mutatunk néhány lehetőséget, amellyel maximalizálhatod a teret! 

 Rugalmas munkaidő, core-time és home office

Amikor ezzel a problémával szembesülsz, az első amin érdemes elgondolkodnod, hogy valóban minden nap minden munkaórájában szükséged van-e az összes alkalmazott jelenlétére. Változatos megoldások rejlenek ebben, amely segíti, hogy akár többen is dolgozhassatok egy irodában, mint ahányan elférnétek: a részleges home ofice bevezetése például jó ötlet, ha vannak olyan kollégáid akikben feltétel nélkül megbízol. 


Amennyiben szeretnél azért mindenkivel találkozni, a core-time bevezetése lehet célravezető: ennek a technikának a lényege, hogy csak egy adott időintervallumban KELL mindenkinek benn lennie – főként a megbeszélések, iránymutatások idejére, a többi időt otthon tölthetik a kollégák. 

 

Mobil térelválasztó rendszerek, mobilfalak 

Amennyiben mindenképp több helyiségre van szükséged mint amennyid jelenleg van, a térelválasztó rendszerek adhatnak rá jó megoldást. Akár mobilfalakban is gondolkodhatsz, amelynek segítségével átmenetileg keríthetsz le egy-egy tárgyalót, amely időszakosan külön szobaként funkcionál – de a falak elhúzásával bármikor eltüntetheted ezt a helyiséget, és akár munkállomásként is használhatod. 

 

Rugalmas ülésrend kialakítása

Ha mindenkinek saját kinevezett asztala van, az sok helyet igényel. A legtöbb munkahelyen azonban a csapatoknak különféle feladataik vannak, amelyek különféle helyiségeket követelnek meg. Hozz létre tárgyalókat, meeting termeket is az asztalok mellett, így megoszlik majd a teher! A lényeg, hogy a munkafolyamatok alapján rugalmasan változtathassák helyüket a kollégák. Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!