Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így használd ki jobban rendezvényhelyszíned

Főoldal > Tippek, hogy jobban kihasználhasd rendezvényhelyszíned!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tippek, hogy jobban kihasználhasd rendezvényhelyszíned!


2022/09/29

Étteremként vagy hotelként rendezvényhelyszínt is üzemeltetsz? Mutatunk néhány tippet, amivel jobban kihasználhatod ezt a területet! 

rendezvényhelyszín kihasználása tippek

A rendezvényhelyszínek egyre szélesebb körben terjednek el hazánkban is köszönhetően annak, hogy egyre többen szeretnék a különleges eseményeket különleges környezetben, az otthontól akár távol is megünnepelni. Ez jó hír az éttermek és hotelek számára, hiszen rengeteg lehetőséget ad a vendégszerzésre, azonban sok kihívást is tartogat. Mit tehetsz tulajdonosként, üzemeltetőként annak érdekében, hogy jobban kihasználd a teret? Mutatjuk! 

 Alakíts ki többfunkciós tereket mobilfalakkal! 

A legtöbb étterem és hotel leginkább egy nagy teremmel rendelkezik, amelyet igyekszik kiadni a rendezvényekre ajánlatot kérők számára is. Bár a nagy termek kiváló lehetőségeket tartogatnak, a méret megakadályozhat benne, hogy a kisebb eseményeket is bevonzd. Mobilfalakkal, akár elhúzható üvegfallal, akár tömörfal megoldásokkal több részre tagolhatod a teret, melynek köszönhetően akár a kisebb létszámú születésnapokat, workshopokat, üzleti vacsorákat is szívesen tartják majd nálad – ráadásul igény esetén újra összenyithatod a teret, ha nagyobb lekérésed érkezne.

 

Kínálj programlehetőségeket a különböző rendezvénytípusokhoz! 

A legtöbben étteremként vagy hotelként csak a területet adják a rendezvényhez. Ezzel nem is az a baj, hogy a célközönségnek kell megszervezni a többit, de sokszor a vendégkör nem tudja jól felmérni, hogy mire alkalmas pontosan a Te helyed. Érdemes előre elkészített csomagajánlatokkal irányítani a lekérőket: szervezz például csapatépítő programokat, tervezz előre szülinapi meglepetés csomagokat! Ezzel nem csak a hozzád passzoló rendezvényeket húzhatod be, de sokkal inkább úgy érzi majd leendő vendéged, hogy Neki találtad ki az adott csomagot. 

 

Legyen saját rendezvényszerveződ, aki segíti vendégeid! 

Főleg ha kisebb rendezvényekben gondolkodsz érdemes valakit megbízni, aki segíti a vendégeidet a szervezésben. A kisebb események során a legtöbb ember anyagilag nem engedheti meg magának a saját rendezvényszervezőt, vagy csupán nem szeretne ennyi emberrel kapcsolatba kerülni: ha komplex szolgáltatást nyújtasz, azzal nagyobb bevételre tehetsz szert. 

 

Teremtsd meg a lehetőséget a hangos rendezvények vállalásának is! 

A legtöbb hotel és étterem előszeretettel fogad rendezvényeket, mindaddig, míg azok csendes és nyugodt eseménynek bizonyulnak. Éppen ezért nagy piaci rés még mindig, hogy zártkörű eseményeket engedj akár hajnalig, akár hangosan is! Teremtsd meg erre a lehetőséget egy hangszigetelt helyiséggel és meglátod, megtalál majd célközönséged! Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!