Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Pihenni szeretnétek? Mutatom, hol érdemes!

Főoldal > Pihenni szeretnétek? Mutatom, hol érdemes!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Pihenni szeretnétek? Mutatom, hol érdemes!


2020/12/31
Puskás Rékka

Időnként mindenkinek szüksége van egy kis pihenésre, legtöbbször pedig az emberek a párjukkal szeretnek kikapcsolódni. Ha néhány napra magatok mögött hagynátok a mindennapok gondjait, mutatok egy helyet, ami több szempontból is tökéletes úticél egy kis lazításhoz, feltöltődéshez.

Pihentető kikapcsolódás? Mutatom, hova menjetek!

A Tündérliget Panzió

 

A Tündérliget Panzió Egerszalók községének főterén áll, és tökéletes úti cél azok számára, akik zavartalan pihenésre vágynak. Ez egy felnőttbarát hotel, ami azt jelenti, hogy az ideérkező vendégek mind gyerekek nélkül jönnek, így aztán biztos, hogy nem fogja kéretlen gyerekzsivaj megzavarni az itt töltött időt. 

Ez a vidéki panzió kis létszám befogadására van berendezkedve, így tömegtől sem kell tartani. A bájos szobák mindegyike frissen felújított, emellett a Tündérliget Panzió vendégei lazíthatnak a jakuzziban, méregteleníthetnek a szaunában, vagy a sószoba jótékony hatásait élvezhetik.

 

Az egerszalóki termálvíz

 

Igaz, hogy a szállás elhagyása nélkül is lehet wellness szolgáltatásokat élvezni, azonban a panziótól csak rövid sétára esik a híres egerszalóki sódomb, illetve termálvíz. A domb nem sóból van, hanem a termálvízben lévő ásványi anyagok alkotják, melyek a víz lehűlése során kicsapódtak. A gyógyvíz egyébként a számos ásványi anyag mellett nyomelemeket is tartalmaz, és számos egészségügyi panasz és tünet enyhítésére, kezelésére alkalmas.

 

Az egri borvidék

 

Egerszalók az egri borvidék szívében fekszik, így aztán számos lehetőség van a pincészetek, szőlőbirtokok meglátogatására, és természetes borkóstolásokra is. Ez utóbbi egyébként kimondottan olyan program, amit gyerekek nélkül lehet igazán kiélvezni, így, ha kettesben mentek eltölteni néhány napot, egy ilyen programot is érdemes betervezni. Miután pedig végig kóstoltátok a borvidék színét-javát, a legfinomabbakból haza is vihettek.

 

Kiránduló programok

 

Ha az aktív pihenést kedvelitek, akkor is érdemes erre a vidékre jönni. Számos túraútvonal szeli keresztül a tájat, akadnak nehezebbek és könnyebbek is. Emellett számos kirándulócél is akad errefelé, például a Kaptárkövek, vagy a Barlanglakások. Ha igazán kalandvágyóak vagytok, még quados túrára is van lehetőség a festői egri tájban.
érdekesség kultúra utazásHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!