Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

3 legjobb őszi kirándulóhely 2020-ban hazánkban

Főoldal > 3 legjobb őszi kirándulóhely 2020-ban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

3 legjobb őszi kirándulóhely 2020-ban


2020/10/16
VN

Most már tényleg ideért, elérkezett a nagy betűs Ősz! Úgyhogy kapjátok elő a bakancsotokat, kiránduló táskát fel, és indulhatnak is a hatalmas őszi kirándulások! Na de merre, hova? Mutatjuk is nektek a szerintünk legjobb, és legizgalmasabb idei kirándulóhelyeket kicsiny hazánkban!

3 legjobb őszi kirándulóhely

A Balaton-felvidék

Idén nyáron a koronavírus miatt sokan nem mentek külföldre így tele volt a Balaton partja, a tavunk valóban tengerré alakult erre a nyárra, viszont mostanra a nyaralók sátrat bontottak, beszedték a törölközőket és a papucsokat, így a kirándulóké az egész terep. A Balaton-felvidéken a csodás panoráma mellett megannyi izgalmas kirándulóhelyre lehet lelni, a Tanúhegyek, a várak sok-sok izgalommal várnak mindenkit. Plusz tipp: egy finom pohár borra érdemes betérni egyegy helyi borászatba!

 Dunakanyar

Sokak szerint hazánk legszebb vidéke, valóban csodaszép táj, kellemes kis városkákkal, és felfedezésre váró kirándulóhelyekkel, mesés panorámákkal kecsegtető kilátókkal. Sok-sok felfedeznivaló van itt, a természet csodáin kívül, olyan történelmi, és kulturális látnivalók, mint a Visegrádi Fellegvár, vagy éppen az Esztergomi Bazilika, így érdemes több napra maradni, ehhez pedig tudunk is egy nagyon jó szállást, mutatjuk is itt: wellness Hotel Visegrádon.

 

Eger és környéke

Eger is csodálatos hely, bár sokan csak a legendás Egri várat ismerik itt, ennél jóval több mindent érdemes megnézni! Például az egri borvidék központjaként a legjelentősebb magyar borvárosok közé tartozik, az egri bikavér külföldön is ismert és elismert borfajta. Érdemes egy hatalmas sétát tenni itt, beszippantani a történelmi levegőt, és megcsodálni a legendás épületeket, megpihenni a Dobó-téren, megnézni a Minaretet, és a Bazilikát, és a környék látnivalóit is felfedezni, a romantikus Noszvajt, vagy az egész Európában egyedülállónak számító Egerszalóki Sódombot! 
 
Balaton Budapest utazásHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!