Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így növeld a munkavállalók elköteleződését: 3 egyszerűen alkalmazható gyakorlati tanács

Főoldal > Így növeld a munkavállalók elköteleződését: 3 egyszerűen alkalmazható gyakorlati tanács

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Így növeld a munkavállalók elköteleződését: 3 egyszerűen alkalmazható gyakorlati tanács


2023/12/01
ZH

Az új munkaerő toborzása, betanítása, képzése hatalmas költség. Valamennyi cégvezető jól tudja, hogy a legfontosabb erőforrást a lelkes, megfelelően motivált, elkötelezett munkavállalók adják. Mégis hogyan tudnád megfelelőképpen motiválni az alkalmazottjaidat? Mutatunk 3 nagyon egyszerű, és könnyedén alkalmazható tanácsot!

munkavállalói elkötelezettség növelése tanácsok

Biztosítsd a fejlődés lehetőségét!

Senki sem szeret egyhelyben toporogni, nagyon sokan váltanak azért munkát, mert fejlődni szeretnének, mert úgy érzik, többre lennének képesek. Járj egy lépéssel azok előtt, akik emiatt váltanának és biztosíts fejlődési lehetőséget nekik! Így az alkalmazottak nemcsak gyorsabban, eredményesebben, hanem kreatívabban is tudnak majd dolgozni, ezáltal a cég eredményei is könnyedén növekedhetnek. Biztosíts számukra ingyenes képzéseket, mentoringot, vagy külsős továbbképzéseket.

 Engedd, hogy megvalósítsák önmagukat!

Az önmegvalósítás áll a motivációs piramis csúcsán. Ez tény. Ezzel nem lehet mást kezdeni, mint a javunkra fordítva felhasználni. Engedd meg az alkalmazottaknak, hogy saját ötletekkel álljanak elő, és néhány ígéretes ötlet megvalósítására szánj egy kis erőforrást is. Ki tudja, még az is lehet, hogy jól fog elsülni. Nagy amerikai cégeknél ez bevett gyakorlat, nem csak kreatívan tartja a munkavállaóidat, hanem új irányok felállításában is segíthet.

 

Ügyelj a munkahelyi boldogságukra!

Akárhogyan is, a munkahelyünkön töltjük el időnk jelentős hányadát. Fontos, hogy jó érezzük magunkat ott, emiatt pedig a különböző jó hangulatot előidéző tevékenységek is nagyon fontosak, ezekre időt, pénzt és energiát kell szánni. Hogyan csináld? Szervezz mondjuk egy csapatépítőt, ahol a kollégák megismerhetik egymást, és igazán jól érezhetik magukat egymás társaságában. 

Ha például saját szállodát üzemeltetsz és további kérdéseid merülnének fel az üzemeltetéssel kapcsolatban egy tanácsadás szállodáknak a HotelMentőkkel segíthet feltárni a jelenlévő problémákat a szálloda üzemeltetése területén és akár a munkavállalóid elkötelezettségét is növelheti, ha közösen vesztek részt a kurzuson!
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!