Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Modern irodai megoldások

Főoldal > Modern megoldások irodáknak, amelyekkel lenyűgöző teret hozhatsz létre

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Modern megoldások irodáknak, amelyekkel lenyűgöző teret hozhatsz létre


2023/01/20

Szeretnéd, ha irodád modern megjelenésével nyűgözné le partnereid? Mutatunk néhány ötletet, amellyel utánozhatatlan atmoszférát teremthetsz! 

modern iroda

Bár egy iroda működése szempontjából a technológia a legfontosabb, a partnerkapcsolatok szempontjából, és a kollégák lojalitásának növelése miatt annak megjelenése, funkcionalitása, kényelme is kiemelkedő szempont. Ha úgy érzed, a Te irodád felett is eljárt kissé az idő, ideje egy kis átalakításba kezdeni! Mutatunk néhány ötletes modern megoldást, amellyel feldobhatod a teret! 

 Műgyanta padló – az egységes képért

A padló kinézete alapvetően határozza meg egy helyiség stílusát. Éppen ezért ha szeretnél egy igazán modern, már-már high-tech hangulatú irodát kialakítani, abba már nem fér bele a régi PVC padló, parketta vagy épp csempe! 

A műgyanta padlók egységes megjelenése, sima felülete nagyon szép végeredményt biztosít, és az esztétikai értéken túl is nyújt előnyöket. Ez a padlófajta rendkívül könnyen tisztán tartható (hiszen nincsenek rések vagy fugák), és anyaga miatt kevésbé kopognak rajta a cipők – ami a nyugodt munkakörnyezet egyik alapja.
 

 

Keret nélküli üvegfal – a letisztult és modern megjelenésért

Az irodai válaszfalak szintén nagyon nagy felületet vesznek el, így megjelenésük fontos szempont a hangulat kialakítása során. 
Napjaink egyik legfontosabb trendje a keret nélküli üvegfalak telepítése az irodai helyiségekbe. Ez a megoldás, azon túl, hogy varázslatos modern megjelenést kölcsönöz, sok szempontból praktikus is: rengeteg természetes fényt enged be a helyiségekbe, így nem csak egészséges és kellemes környezet teremt de az áramszámlát is csökkentheted vele, ráadásul kiváló hangszigetelő tulajdonságával csendes helyiségeket is kialakíthatsz. 

 

Élő növényzet – a barátságos hangulatért

A modern környezet a letisztultsággal hódít, azonban túlzásba sem érdemes vinni. Az irodában kollégáid akár napi több, mint 8 órát is eltölthetnek, ami rengeteg idő: szükséges, hogy ez a helyiség otthonos, barátságos képet mutasson.
A legjobban ezért az élő növényzettel tehetsz: nem csak esztétikus, természetközeli képet érhetsz el vele, de a levegő minőségét is javíthatod! 
Arra érdemes ügyelni egy iroda növényzetének kiválasztásakor, hogy viszonylag igénytelen, nem túl nagy vízigényű darabokat válassz, amelyek jól bírják akár a sötét helyiségeket is. Egy mohafallal például nagyszerűen dekorálhatod akár az irodát is! 

 

Modern, és kényelmes munkaállomások

A folyosók, a közösségi terek kialakítására sokan előbb gondolnak, hiszen ezeket látják először a partnerek, vendégek is – azonban ne feledkezz meg a munkaállomásokról sem. A jól felszerelt, modern, kiváló ülőalkalmatoságokkal ellátott helyiség nem csak jobban mutat, de kollégáid produktivitását is növeli majd. Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!