Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Így tedd modernebbé irodád!

Főoldal > Hogyan tedd modernebbé irodád? Mutatjuk a legjobb tippeket!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan tedd modernebbé irodád? Mutatjuk a legjobb tippeket!


2022/11/23

Szeretnéd modernizálni irodád? Mutatjuk az esztétikus, modern megjelenés zálogait, azaz hogy mit érdemes megtenned az átalakítás során! 

modern iroda

Egy iroda fontos szerepet játszik egy vállalat életében: itt élik mindennapjaikat a kollégák, itt folyik a termelés, és a partnerek is ez alapján az épület alapján szerzik meg első benyomásukat rólatok. Éppen ezért az, hogy egy iroda hogy néz ki, mennyire esztétikus és kényelmes, alapvetően befolyásolja sikerrátád is! Ha úgy érzed, itt az ideje egy ráncfelvarrásnak, adunk néhány jó tippet az irodai design kialakításához. 

 Használd arculatod színeit! 

Egy erős arculat minden vállalkozás marketingjében fontos szerepet játszik. Ahogy logodban és weboldaladon, úgy az irodádban is érdemes ezt megjeleníteni! Az egységes kép összeszedettséget, átgondoltságot prezentál, amelyek egy sikeres vállalatban jelen is vannak. 

 

Irodád mutassa meg egyedi tulajdonságaid, képviselje céljaitokat! 

Ügyfélköröd számára fontos minden lehetséges alkalommal kiemelned, hogy mi az amiben Te többet, jobbat nyújthatsz konkurenciáddal szemben. Ezeket a mottókat, egyediségeket irodádban is kihangsúlyozhatod! 
Ugyanúgy fontos ezeket a kollégák mindennapi életébe is becsempészni: ha mindig szem előtt vannak céljaitok, hitvallásotok, az a hatékony munkavégzésre is jó hatással lesz. 
 

 

Használj modern és esztétikus elemeket, például üveget! 

Az irodában használt anyagok alapvetően befolyásolják a róla alkotott képet. A prémium anyaghasználat a burkolatoktól a dekorációig érvényes, hiszen összességében befolyásolják az első benyomást éppúgy, mint a kollégák kényelmét. 
Kiváló választás lehet például térelválasztó üvegfalakkal dolgozni, hiszen ez nem csak esztétikus és modern, de az irodát tágasabbnak, világosabbnak is mutatja! 
 

 

Dekoráld az irodát, mint az otthonod! 

Sokan gondolják úgy, hogy egy irodába csak és kizárólag a praktikus, munkavégzéshez szükséges eszközöknek van helye – pedig ez nem igaz. Egy jó hangulatú irodát éppúgy érdemes dekorálni, ahogy saját otthonod is! Ügyelj a részletekre, teremts otthonos, meleg hangulatot amellett, hogy természetesen a praktikumot is szem előtt tartod.

 

Figyelj az illatokra is!

Amikor belépsz egy helyiségbe, az első és legfontosabb dolog amit megérzel, az a benn uralkodó illat. Ha ez az illat nem friss, esetleg még kellemetlen is, az sok szempontból lehet káros, ezért egy modern irodában mindenképp érdemes ügyelned rá, hogy finom illat legyen benn. Semleges, azonban prémium minőségű illatosító berendezésekkel és rendszeres szellőztetéssel elérheted ezt! Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!