Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Konferencia szervezési kisokos- a legjobb tippek konferencia szervezéséhez

Főoldal > Konferencia szervezési kisokos- a legjobb tippek konferencia szervezéséhez

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Konferencia szervezési kisokos- a legjobb tippek konferencia szervezéséhez


2023/06/14
VN

Egy konferencia megszervezése nem egyszerű. Egyszerre rengeteg dologra oda kell figyelni. De most segítünk, hiszen összeszedtük a legfontosabb teendőket!

Konferencia szervezési kisokos

Az alapok megtervezése

Első körben azt kell tisztázni, hogy miért is jön létre a konferencia, és mi a fő célja a rendezvénynek, milyen pontos kritériumok vannak, amiknek meg kell felelni. De Ezután következik a legfontosabb lépések összeírása, azon dolgok listája, amiket nem hagyhatsz ki, ilyen a tökéletese időpont megtalálása, ha ez még nem adott, a helyszín kiválasztása, a szükséges eszközök összeírása és beszerzése, a megfelelő emberek meghívása, értesítésé, catering megszervezése, programok összeállítása. Mivel rengeteg dolgod lesz, ezért célszerű folyamatosan listát vezetni.

 Időpont

Ha ez még nincs eldöntve, akkor az első lépésed az legyen, hogy időpontot választasz, bár ez sokszor a helyszín függvénye is! Nézz utána, nincs e hasonló esemény máshol az nap, mert ez ronthatja a részvételi statisztikát!

 

Helyszín

A tökéletes konferencia helyszín kiválasztása nagy kihívás és egyben nagy fontosságú is. A helyszín befolyásolja az esemény sikerességét. Milyen helyszínt érdemes választani? Olyat, ami könnyen megközelíthető, de azért távol van a város zajától is, megfelelő a kapacitás, megfelelőek a technikai eszközök, az sem utolsó, ha van megfelelő catering szolgáltatásuk, így már azzal nem neked kell bajlódni. Valamint több napos konferencia esetében, jó, ha van szálláshely, és egyéb programlehetőség is. Van egy nagyon jó tippünk, nézz szét az RV Eventnél, itt találod a legjobb helyszíneket: céges rendezvényhelyszín Kaposváron.

 

További teendők

Amennyiben meg van az időpont és a helyszín, minden sokkal könnyebb, átláthatóbb lesz, és már a meghívókat is kiküldheted. Hatalmas terhek esnek le a válladról. Persze még bőven lesz dolgod ezután is, de ha alapos listát készítettél, akkor egyszerűen csak azon kell végig menned. 
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!