Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

5 ok, amiért érdemes egy céges rendezvényt vidéken megtartani

Főoldal > 5 ok, amiért érdemes egy céges rendezvényt vidéken megtartani

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

5 ok, amiért érdemes egy céges rendezvényt vidéken megtartani


2023/12/15
Puskás Rékka, NA

A legtöbb cég időről-időre szokott különböző rendezvényeket szervezni, van, amelyiket a nagyközönség részére, de olyan is akad, amit a dolgozóinak. Az előbbi esetében értelemszerűen jobb a vállalat székhelyén, vagy a közelében tartani, de ha a céges dolgozók a célközönség, például egy csapatépítő tréning, vagy továbbképzés során, akkor szerencsésebb az eseményt vidéken tartani – mutatok 5 okot, hogy miért!

Miért jobb egyes céges rendezvényeket vidéken tartani?

Eltér a megszokottól

 

Ha egy cég a dolgozói részére szervez valamilyen eseményt, és azt a vállalat portáján teszi, akkor a meghívottak számára az alkalom inkább lesz valami, amin túl kell esni az amúgy is ismert közegben, mint egy emlékezetes esemény. Márpedig a jóemlékek nagymértékben növelik az ilyen jellegű rendezvények sikerét. 

Esemény

 

Amennyiben vidéken kerül sor például egy továbbképzés, vagy csapatépítő megszervezésére, akkor ez egy olyan alkalom, amit lehet várni, amire lehet készülni, kicsit úgy, mint egy izgalmas utazás. Ez pedig megadja az alaphangulatot, a résztvevők már eleve jókedvűen, motiváltan vágnak bele a programba.

 

Programok

 

Egy olyan esemény, amely a szervezet dolgozói részére van megszervezve, akkor lesz igazán sikeres, ha jó emlékeket hagy a meghívottakban. Ez pedig akkor kivitelezhető igazán, ha a kötelező foglalkozások mellett van szabadidő is, amikor el lehet menni várost nézni, esetleg olyan, kicsit izgalmasabb programokon részt venni. Ha a céges rendezvény Kaposváron kerül megrendezésre, akkor a város tökéletes helyszín lehet a barangoláshoz, nézelődéshez!

 

Mindenkinek idegen

 

Míg egy vállalat székhelyén akkor is érezhető a hierarchia, ha egyébként jó hangulatú a csapat, addig egy teljesen új helyszín esetében kevésbé lesz érezhető az alá-fölé rendeltség, hiszen a magasabb pozíciójú személyek számára ugyanúgy egy ismeretlen terep, mint a többieknek, ez pedig jobban összehozza a csapatot, segít a „főnök” és a „beosztottak” közötti, gyakran mély szakadék áthidalásában.

 

Összekovácsol

 

Ha vidékre mentek céges programra, és ott is alszotok, az sokkal jobban összekovácsolja a csapatot, mint bármilyen foglalkozás. A közös kalandok, a nevetés, de még a szobatársi helyzet is mind olyanok, amiknek következtében a résztvevők már nem idegenekként, munkatársakként tekintenek egymásra, hanem inkább barátokként – ha pedig az alkalmazottak között jó a viszony, az a cégnek is csak a hasznára van.
érdekesség utazásHírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket, valamint rengeteg hasznos tippel és tanáccsal látunk el a karriereddel kapcsolatban, legyél akár pályakezdő, akár tapasztalt az üzleti életben!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!