Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

A legjobb drón a középmezőnyben: ha nem akarsz fél millió forint körül költeni, de komoly gépre vágysz

fooldal > A legjobb drón a középmezőnyben: ha nem akarsz fél millió forint körül költeni, de komoly gépre vágysz

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A legjobb drón a középmezőnyben: ha nem akarsz fél millió forint körül költeni, de komoly gépre vágysz


2019/06/25

Egyre több drónnal árasztják el a piacot, azonban eddig csak a profi, és a kezdő drónok közül választhattunk. Most végre megérkezett egy drón, ami nagy hiánypótlás a piacon, hiszen a profi tulajdonságokat ötvözi a kezdő drónok áraival. 

középkategóriás drón

A profi drónok (mint amilyen a DJI Mavic 2 PRO és ZOOM is), rendkívül jó specifikációval bírnak, és rengeteg funkciót és kínálnak a felhasználók számára. Ezekre azonban, ismerjük be, nem mindenkinek van szüksége: aki csak hobbiból szeretne felvételeket készíteni, repülni, azok számára nem indokolt egy ilyen komoly gép – ám a játékdrónok képességei nem elegendőek. 

 A megoldás: DJI Mavic AIR

Szerencsére nem kell minden profi drón tulajdonságot kifizetni, hiszen csak azok kaptak helyet ebben a kis szerkezetben melyek szükségesek lehetnek egy átlag felhasználó számára is. A DJI Mavic Air drón tökéletes választás lehet számodra, ha fontos, hogy jó felvételeket készíthess, de ne kelljen a gatyáddat is rákölteni. 


Könnyed repülés élmény kicsibe csomagolva, így a nyaralásra, és utazásokra is könnyedén magaddal viheted. Fedezd fel a körülötted lévő világot, és kápráztass el mindenkit a csodás felvételeiddel. Ezt a választást nem fogod megbánni!

 


 

 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!