Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt: céges karácsonyi party szervezésének lépései

fooldal > Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt?

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hogyan szervezd meg a tökéletes céges karácsonyi partyt?


2019/11/29

A legtöbb munkahelyen minden év végén, karácsony előtt tartanak egy karácsonyi ünnepséggel egybevont évértékelőt. Ha nálatok is ez a szokás, és éppen téged bíztak meg a megszervezésével, akkor most jól figyelj, mert adunk néhány ötletet, hogy hogyan csináld!

Karácsonyi buli szervezése lépésről-lépésre

Milyen típusú rendezvény lesz?

Milyen típusú lesz a rendezvény, egy önfeledt baráti összejövetel, vagy inkább egy komoly üzleti est? Először ezt kell eldönteni, minden mást ehhez kell igazítani: a helyszínt, az időpontot, a meghívók szövegezését, stílusát, a programokat, a cateringet, és még sorolhatnánk. 

 A legfontosabb, hogy találd meg a megfelelő helyszínt!

Ha megtalálod a megfelelő rendezvényhelyszínt az üzleti karácsonyi partyhoz, és évértékelőhöz, akkor mondhatni utána már egyszerű dolgod lesz. És nem, senki sem szeretne abban az irodában ünnepelni, ahol a mindennapjait tölti. Egy ilyen rendezvényhez egy hozzá illő helyszín dukál! Vedd figyelembe a létszámot, és a kollégák igényeit is. Azt is vedd figyelembe, hogy ne kelljen a világ végére utazni, mert senki sem szeretne onnan hazajutni az éjszaka közepén, egy belvárosi rendezvényhelyszín (https://goose.hu/uzleti-rendezvenyhelyszin.html) tökéletes választás lehet.

 

Szervezd meg a műsort!

Ilyenkor biztosan a vezetők szeretnének pár szót szólni az alkalmazottakhoz, járj utána, hogy szükségük van e valamilyen eszközökhöz, például mikrofon, vagy diavetítő, ha igen akkor biztosítsd ezeket, sőt a rendezvény kezdete előtt próbáld is ki őket! A többi program szervezésénél vedd figyelembe, hogy milyen korúak kollegáid, mi érdekli őket! Egy idősebbekből álló társaság nem feltétlen fog örülni a legújabb tini sztárnak, de ugyanígy a fiatalok nem fogják díjazni az operett énekeseket.

 

Tájékoztass mindenkit időben!

A tökéletes estéhez az is hozzátartozik, hogy mindenki időben értesül a történésekről. Nem elég az időpontot megmondani, ugyanennyire fontos a helyszín, javaslat az öltözetre, és megjelenésre, a várható programok, az étkezési lehetőségek, és a várható befejezés is, mert mindenki csak ezen információk tudtán tud megfelelően előkészülni. 
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!