Ne maradj le semmiről! Iratkozz fel értesítéseinkre!

Tréning szervezése 5 egyszerű lépében: tippek tréning szervezéshez

Főoldal > Tréning szervezése 5 egyszerű lépében

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tréning szervezése 5 egyszerű lépében


2020/06/13

Tréningszervezéssel bíztak meg, és aggódsz, mert még sosem csináltál ilyet, aggódsz, hogy nem vagy elég rutinos. Vagy csináltál már, de nem minden sikerült úgy, ahogyan kellett volna? Most 5 egyszerű lépésben mutatjuk be neked, hogy hogyan is szervezz meg egy tökéletes tréninget cégednek, vagy csoportodnak!

Hasznos tanácsok tréning szervezéséhez

#1: Fő irányvonal

Először is mielőtt bármilyen szervezésbe, foglalásba, megrendelésbe belevágsz, ülj le, és gondold át, hogy mit is szeretnél pontosan csinálni. Vázold fel a fő célokat, és az irányvonalakat, ebből könnyen rá fogsz jönni, hogy mik azok a tennivalók, részfeladatok, amiket ténylegesen el kell végezned ahhoz, hogy a tréning jól sikerüljön. Tervezés nélkül semmi sem sikerülhet tökéletesen, hiszen nincs is kitűzve, hogy mi a tökélést!

 #2: Helyszín kiválasztása

Ha megvannak a fő irányvonalak, akkor rögtön a helyszín kiválasztásával kezd. A helyszín ugyanis nagyon meghatározó minden rendezvény szempontjából, egy jó helyszín hatalmas löketet tud adni az egésznek, de egy rossz éppen ellenkezőleg, ronthat a színvonalon. Van is egy nagyon jó tréning helyszín, amit tudunk ajánlani. . A Kristály Hotel Ajkán komplex megoldásokkal, tágas konferencia teremmel és exkluzív szolgáltatásokkal várja a vendégeket. Mi még csak jó tréniinget szerveztünk itt!

 

#3: Programtervezet, tényleges szervezés

Ha meg van a helyszín, és ezzel együtt a fix dátum is, akkor jöhet a konkrét program tervezet. Oszd be óráról órára, ha kell félórára, 10 percre a napot/napokat. Legyen b, és c terved is, állíts fel fontossági sorrendet is, a különböző tréning szekciók között, hogy csúszás esetén tudj mihez nyúlni. Fektess le mérföldköveket is! Hogy milyen programok ideálisak, az nagyban függ az egész tréning jellegétől, így erre most nem térünk ki részletesen. Közben a többi részfeladat esetében is indulhat a szervezés, az előre elkészített tervek alapján.

 

#4: A nagy nap

Ha mindent jól csináltál a tréninget megelőző napon, még akkor is közbejöhetnek váratlan események, de a legtöbbet el is lehet kerülni. Például azzal, hogy előre teszteled a technológia felszereléseket, ahogyan írtuk készülsz b, és c tervvel is. A jól felkészültség a kulcsa az egésznek, ha megfelelően felkészülsz, a legváratlanabb helyzetekre is tudsz majd reagálni!

 

 

#5: Visszajelzés

Nagyon fontos, hogy miután lezajlott a tréning, ne tekintsd lezártnak az egész ügyet. Kérd ki a résztvevők őszinte véleményét, gyűjts be minél több értékes visszajelzést, amiből következtetéseket tudsz levonni a jövőre nézve, és tanulni tudsz! 
 Hírek az üzlet világából

Üzlet, pályázatok, stílus. Hogyan lehet sikeres az üzleti életben, milyen szabályokat illik betartani és milyen pályázati lehetőségek vannak? Ezeket a témákat boncolgatjuk szakértők segítségével, hogy mindig naprakész legyen és elérje céljait!

Hírek a magyarországi pályázatokról

Folyamatos tájékoztatás a magyarországi pályázatokról, hogy ne maradjon le semmiről. Nehezen igazodik el a pályázatok útvesztőjében? Mi segítünk, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő pályázatot!

Minden, amit a pályázatokról tudni kell

Pályázna, de nem tudja, hogyan fogjon hozzá? Mi segítünk megismerni a pályázat folyamatát a megírásától egészen a beadásig. Folyamatos tájékoztatást nyújtunk a magyarországi pályázati rendszerben történő változásokról, módosításokról.

Hírek az üzleti életből

Színes, érdekes hírek a magyar és külföldi üzleti életből. Legyen részese az üzleti világ véráramlásának. Segítünk, hogy megismerje az Önnek legfontosabb gazdasági híreket!

Tippek üzletemberek és üzletasszonyok számára stílusról, protokollról

Nincs tisztában az üzleti életben elvárt protokollal? Segítünk, hogy ezen ismeretek hiánya ne akadályozza abban, hogy sikeres legyen az üzleti világban. Tudja meg mi a követelmény egy üzleti megbeszélésen, sajátítsa el egy üzleti vacsorán elvárt magatartást. Ismerje meg a legújabb öltözködési trendeket és a divat világát, mert a jó megjelenés már fél siker!